Aanleg

Rob Driessen Tuinen legt tuinen aan in allerlei maten, soorten en stijlen. Van 1 tot 600m2 en van stoeptegel tot exclusieve tuin.

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het gebruik en verwerken van allerlei verschillende soorten planten, struiken, bomen en andere materialen zoals bestrating, hout, muurblokken, gazon, schuttingen, col-met e.a. bij de aanleg van de tuin. Door de jaren heen hebben wij voorkeuzes voor uitvoeringen opgedaan.

Hierdoor kunnen wij u goed adviseren bij het maken van de juiste keuzes in materialen.

Een tuin compleet nieuw aan laten leggen is een kostbare onderneming. In sommige gevallen kan één of meerdere aanpassingen ook een uitkomst zijn.


Een tuin is iets persoonlijks. Je richt je tuin naar je eigen smaak in en creëert daardoor ook persoonlijke stukken. Toch gebeurt het vaak dat er delen van de tuin voor verbetering vatbaar zijn. Dit valt dan onder tuinrenovatie. Door samen met u te denken over een geschikte oplossing, die past in het beeld van uw tuin kan de tuin een nieuwe uitstraling krijgen.

Hierbij kunt u denken aan:

Terrasvergroting of vernieuwing

Vernieuwing of aanpassing van beplanting

Toevoeging van een nieuw element in de tuin bijvoorbeeld een pergola, vijver, zithoek, overkapping, gazon

Herstelwerkzaamheden aan oude elementen in de tuin


Samenwerkingen

Al jarenlang werken wij samen met diverse hoveniers en onze producten worden rechtstreeks of via de grootste leveranciers in Lelystad verzorgd zoals bijvoorbeeld Schlepers, Stempher Flevogroen, ZAM, Lelycycle, Caron, SIMPEL verhuur en vele anderen.