Ervaringen met Rob Driessen Tuinen

*Stadseiland: Rob heeft bij ons een prachtige vlonder gebouwd met een mooi hek. Vakwerk, deze mensen zijn echt een aanrader.


*Galjoen:  We zijn er echt helemaal gelukkig mee en veel buren zijn hem komen bewonderen. We gaan er echt van genieten. We vonden dat jullie echt super werk en service hebben verricht! We gaan nog even sparen voor de achtertuin, maar zullen dan zeker weer aan jullie denken!


* Groenendaal: Ik ben enorm blij met de uitvoering van deze klus door Rob.
De communicatie was top, altijd snelle en uitgebreide reacties.
Ruim van te voren kreeg ik de planning hoe de week van de uitvoering er uit kwam te zien.
Alles is keurig uitgevoerd en netjes achtergelaten.
Voor de volgende klus klop ik zeker weer bij hun aan.
Bedankt voor jullie harde werk!


* Betuwe: Onze tuin is groot, echter de behoefte qua onderhoud hoger dan wij hadden bedacht.
Ook hadden wij een vijver waar wij geen heil meer in zagen. Rob heeft ons verbluft met de hoeveelheid werk welke ze de eerste dag (Pinksteren) hebben uitgevoerd.
Dat gaf ons veel verlichting al. Ook hebben ze geholpen aan vlonder.
Wat een verademing. Rob stopt niet bij ons. Ze blijven ons elk kwartaal helpen met onderhoud.
Het zijn erg vriendelijke en bekwame vakmannen. Kijken niet zo op de klok. Werk moet af. Zijn mooi op tijd en overleggen alles keurig.
Tuin wordt bezemschoon opgeleverd. Alles keurig.
Dank!
Wij kunnen deze partij zeker aanbevelen.


*Plantage: Vlot gereageerd, goed gecommuniceerd (was wat eerder, heeft echt moeite gedaan mij daarover te berichten), prettig in de omgang en zeer accuraat wat werk betreft. Ook is alles netjes achtergelaten en is het puin afgevoerd. Ik ben zeer tevreden en blij dat mijn oprit weer toonbaar en veilig is. Op den duur moet er aan de tuin nog het e.e.a. gebeuren, maar dan ga ik zeker weer de klus aan dit bedrijf uitbesteden!


*Horst: Offerte snel ontvangen en was zeer overzichtelijk. Contact met Rob was duidelijk en afspraak was snel geregeld. Vakman die snel werkt en duidelijke afspraken maakt. Zullen bij volgende klussen zeker aan hem denken.


*Flakkee: Prettig bedrijf om zaken mee te doen, houdt zich aan de afspraken. Goede communictie en de gemaakte afspraken worden goed nagekomen, keurig werk, alles ook netjes achtergelaten.


*Almere: Prima werk van Rob. Het nieuwe gras ziet er prima uit. Nette prijs, nette hardwerkende mensen.Alles goed georganiseerd, goed advies. En ook nog een kleine reparatie uitgevoerd.


*Bastion: Had al een prijsopgave gedaan per email, maar kwam toch even kijken. Hij heeft het meteen gemaakt. Geweldig.


*Ranonkellaan: Ik kan niet anders zeggen dan een fantastisch team. Goed naar onze ideeën geluisterd, en zelf ook meegedacht. Zo kwam deze tuin tot stand met de stenen die hergebruikt werden. Mooie prijs afgesproken. En een mooi resultaat. Wij zouden hun zeker aan raden voor een tuin te laten doen. Heel erg bedankt we zijn er erg blij mee!


*Oostzeestraat: Perfect. Leuke hardwerkende mensen. Leuke prijs, naar ons gevoel veel meer gekregen dan verwacht 👍


*Galjoen: Meedenken en oplossingen voorstellen


*Kempenaar: Een goede en snelle service. Word goed meegedacht en zijn dik tevreden. Zeker een aanrader. Extra puntje er was een stukje gaan nazakken en werd gewoon zonder problemen hersteld. Het gras ligt er nu nog steeds erg goed bij. Hier zit zeker een verschil in met onze vorige tuinman.


*Schouw: Alle keurig volgens offerte uitgevoerd, zelfs nog wat extra's zonder berekening. Ben dik tevreden en zal in de toekomst als we weer zulke werkzaamheden hebben met Rob in zee gaan.