Onderhoudscontracten

Voor mensen die zelf geen "groene vingers" hebben of simpelweg geen zin of tijd hebben om zelf de tuin te onderhouden, heeft RoVe Tuinen onderhoudscontracten. Van voor- en najaarsbeurt tot een totaal onderhoudscontract.

Onze onderhoudscontracten zijn maatwerk. Dit houdt in dat wij bij u langs komen om een beeld van uw tuin, de oppervlakte en de werkzaamheden te krijgen. Wanneer we een indicatie hebben van de werkzaamheden kunnen we u een tarief voor het onderhoud uw tuin geven.

Uiteraard kunnen wij ook extra werkzaamheden uitvoeren indien u dit wenst.


Onderhoud BASIC

Wij verzorgen 3x per jaar, in het voor-, midden en najaar de benodigde werkzaamheden in uw tuin. U kunt zelf het 'reguliere' en eenvoudige werk uitvoeren.

Vanaf €24,95 per maand

Onderhoud PRO

Wij verzorgen 6x per jaar, in het voor-, midden en najaar de benodigde werkzaamheden in uw tuin. Ook komen wij uw tuin winterklaar maken.

Vanaf €44,95 per maand

Bloeiers

Ook kunnen wij een paar ke er per jaar uw voorjaars-, zomer-, en/of winterbloeiers verzorgen. Concreet houd dit in dat wij u een prijsopgave geven voor uw wensen. Wilt u alleen bloempotten gevuld? Wilt u ook uw borders gevuld? Wilt u een mix van diverse bloeiers of liever 1 soort?

In ieder geval zorgen wij er, samen met u voor dat uw tuin er fleurig bijstaat. Welk seizoen dan ook!